CAMINADA POPULAR DE L'URGELL

Aquesta és l’activitat mes popular, massiva i que participa mes gent involucrada directament  a la nostra entitat.

Es realitza cada primer diumenge de març i consta d’una ruta circular en algun llogaret de la nostra comarca. L’objectiu, a part de poder compartir amb tots els socis d’aquest dia, és donar a conèixer els diferents racons de la nostra comarca, així anem canviant el municipi d’inici de la ruta cada any.

Per mes info aqui

 

 

MARXA DE LA VALL DEL CORB

Amb l’objectiu de donar a conèixer un dels racons amb més potencial de la nostra comarca, organitzem el primer cap de setmana de cada octubre aquesta marxa.

Intentant entrar en el món de les curses de muntanya, hem definit uns recorreguts de 22 km i 42 km que s’apropen als registres marcats com a mítics de les curses: la mitja i la marato de muntanya. Aquesta marxa està cronometrada per tots aquells que vulguin fer marca, però també esta oberta a fer-la caminant tot gaudint de les magnifiques vistes de la plana de Lleida i de la Conca de Barbera que ens ofereix aquest indret.

Per més info aqui

 

 

 

 

 

 

APLEC ESCALADA ALT URGELL

En col·laboració amb la Unio Excursionista Urgellenca de la Seu d’Urgell coorganitzem aquesta trobada referent en el món de l’escalada. Es celebra l’últim cap de setmana d’octubre. https://ca-es.facebook.com/aplecescaladaalturgell

 

 

 

OPEN PSICOBLOC TERRES DE LLEIDA

Juntament amb l'Associació Excursionista l'Aspardenya d'Alcarras, la Sala d'Escalada Boulder indoor i el Centre Excursionista de Lleida coorganitzem la trobada mes important de la provincia de Lleida de la modalitat més refrescant dins la secció de l'escalada, que ens permet gaudir d'aquest esport sense haver de passar calor. https://es-es.facebook.com/PsicoblocDeLesTerresDeLleida

 

TRIALERA VILET - BTT VILET SERIES

 

Dins el mon de la BTT també volem fer-hi la nostra aportació i aprofitem l'immens potencial que ens ofereix, una vegada més, la vall del corb.

En un format amb dos series d'aproximadament 10 km en una ruta circular, haurem de recorrer les trialeres que ens faran suar a les pujades i patir a les baixades per tal de poder generar el millor crono possible.

Per més info aqui.

 

OPEN TARREGA PSICOBLOC

Veient l'acceptació del Psicobloc Terres de Lleida i amb l'objectiu d'apropar l'escalada als nostres socis i convilatans, hem preparat el primer open psicobloc a les piscines de Tarrega.

Per mes info segueix-nos al facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

A mes a mes, tenim un calendari ple d'altres activitats:

clica aquí