20a CAMINADA POPULAR DE L'URGELL
9:00
TÀRREGA
iCal
Torna l'acte més popular de l'entitat, la caminada de l'Urgell. Amb moltes ganes de celebrar el 20e aniversari entre vosaltres, per això us tenim preparat un format que es sinonim d'exit. Un recorregut diferent (en aquestes 20 edicions no hem repetit mai circuit) ,un bon esmorzar, obsequi, sorteig i beermut a l'arribada.

Recorregut

Aquest any tenim la novetat de poder triar entre dos circuits, un de 8km i 70m de desnivell o el llarg de 17.5km i 200m de desnivell. Podeu escollir distància el mateix dia, la sortida es conjunta de les dos modalitats les 9 del matí del poliesportiu de Tàrrega i passa tota per camins i corriols de la zona del Talladell. Arribats al punt km 4.5 trobareu l'avituallament d'esmorzar, punt on es separa el traçat curt i llarg.
*La distància curta es un recorregut amb poc desnivell, apte per tothom, petits i grans, que passa per la via verda de Tàrrega al Talladell i puja a l'antena per un original corriol desconegut per molts de vosaltres. A l'era de sota l'antena es on hi ha l'avituallament i el retorn es fa per la mateixa via verda.
*La distància llarga es la clàsica de la caminada, anant a buscar sempre els llocs més singulars de cada zona que passa, compartint els primers 4.5km amb la curta. A partir de l'avituallament d'esmorzar es separa i aquesta continua pel corriol de Casablanca fins a trobar el camí. Com a novetat trobareu un corriol d'enllaç entre dos camins inedit fins ara i desconegut pel gran nombre de caminadors. La tornada cap a Tàrrega es fa pel corriol de la Torre del Codina.
Totes les rutes les tindrem senyalitzades amb banderoles de colors, amb una distància màxima de 200m, banderoles que podem reutilizar i reduir el consum de plàstics. 

Avituallaments

Important!!!! Porteu el got de casa per ajudar a reduir l'us de plàstics i fer més sostenible la caminada.
El primer avituallament el trobareu als 4.5km , esmorzar amb el tradicional pà torrat amb llonganissa i alternatives per intolerants. També tindrem beguda coses per picar.
El segon avituallament es per la llarga als 12km amb beguda isotònica, aigua, taronges, gominoles,etc..
A l'arribada podrem compartir sensacions fent una beermut del Matoll, patates, olives i anar picant, pim,pam....
Recordar que els participants que feu la caminada mode trail us farem l'entrepà a l'arribada.

Obsequi

Tots els participants tindreu una camiseta  conmemorativa dels 20anys. Recolliu l'obsequi al punt de sortida conjuntament amb el ticket per l'esmorzar i el sorteig. Talles XL,L i S fins esgotar existències.

Inscripcions

Es realitzaran al portal Inscripcions.cat .Federats 10e, no federats 12e . Els menors de 12 anys podran gaudir de preu reduit.