Èxit qualitatiu i de participació al Targabloc 2019
El Targabloc 2019 es consolida com a open psicobloc de les terres de Lleida i dona un salt de qualitat en el disseny i organització de l'event. El format de tres dies permet arribar a molts sectors de potencials escaladors, i queda marcat a l'agenda de tots els esplais d'estiu,com una activitat diferent i divertida.
El divendres es va obrir el psicobloc i van poder disfrutar-lo tot el matí els diferents esplais, amb més de 150 "escaladors/es". El dissabte arribava la quarta edició de la compe, el matí open infantil i per la tarda open d'adults més els millors classicats en categoria infantil. 
Els participants vinguts d'arreu van valorar molt el disseny de les 10 vies d'escalada, avituallaments i sorteigs de material de muntanya. Participants  vinguts d'arreu de Catalunya (Lleida, La Bisbal del Penedés, Tarragona,Igualada, Barcelona,etc..) i de llocs més lluny ( Pamplona, Zarragoza, Calatayud,Andorra,..etc) van mostrar un gran nivell i van poder rematar la festa amb el "lance"al pernil.
Ja teniu les fotos de la compe al face de l'entitat
https://www.facebook.com/AgrupacioExcursionistaUrgell/?ref=bookmarks

AQUÍ ALGUNES FOTOS MÉS
https://photos.google.com/album/AF1QipNn-QcByDDoJUwcWChpPj98v-xVjlZwPnJNp8Hk
Utilitzem galetes per ajudar a proporcionar la millor experiència possible a la web. En utilitzar aquest lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació
Configuració