9.00
Verdú
iCal

El proper 4 de març de 2018 arriba la 17a. Caminada Popular de l’Urgell de la mà de l’Agrupació Excursionista de l’Urgell.

Nascuda l’any 2001, amb l’ajuda de moltes persones que els agrada caminar i estimen el nostre territori i la nostra comarca, és una caminada no competitiva que pretén mostrar els diferents itineraris i indrets d’interès de la nostra comarca. Mica en mica, s’ha anat consolidant i ja estem a les portes de la 17a. edició.

Seguim amb la voluntat d’obrir-ho al màxim de gent, caminadors, corredors i públic familiar, mostrant-vos l’elevat potencial de la zona, plena de corriols i senders, amb desnivell i bones vistes.

Veient la bona resposta dels recorreguts de les darreres edicions seguirem apostant per sorprendre una mica i descobrint un territori que pot semblar molt homogeni, i de ben segur us sorprendrà.

Enguany, amb l’objectiu de fer més amena l’arribada i per tal que la canalla també gaudeixin de la jornada us prepararem un bon vermut a l’arribada amb un seguit d’actes.

Per aquesta edició, el punt d’inici és a la capital del VI, Si a Verdú ens n’anem..... Concretament, davant del castell o plaça de la Vila . L’itinerari discorre per la zona est i sud-est del seu terme, i explorarem una zona poc coneguda, propera i sorprenent. Una vegada més, volem desmuntar  el tòpic de que la plana és tota igual.

http://caminadapopularurgell.wordpress.com/